RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MAURICE PAPPERS ALSNOG VERVANGER BIJ ONS.VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Alsnog is Maurice Pappers donderdagavond geïnstalleerd als tijdelijke vervanger van raadslid Ben Vuijk (ONS.Vlaardingen). De driekoppige commissie voor het onderzoek van de geloofsbrieven heeft alle stukken zorgvuldig onderzocht en in orde bevonden.

Bij de stukken onder meer een verklaring van een arts waaruit blijkt dat Vuijk de functie van raadslid voor de duur van minimaal 8 weken niet kan uitoefenen. Burgemeester Bas Eenhoorn (VVD): “Het is wel sneu dat het nog steeds niet echt de goede kant op gaat. Het klinkt nog niet helemaal zodat hij er morgen alweer bij kan zijn. Echt beterschap!”

Bij de online vergadering waren ditmaal beduidend meer raadsleden aanwezig. Op woensdagavond kon de officiële handeling niet doorgaan, omdat slechts één raadslid (Jasper van der Velde, fractie Kerkhof) en wethouder Jacky Silos (CDA) waren ingelogd.

Bij aanvang van de online vergadering van gisteravond werd door Eenhoorn duidelijk gemaakt dat het niet was toegestaan bij deze gelegenheid over andere actuele zaken in debat te gaan. Eerder die dag werd het vertrek van D66-wethouder Jules Bijl bekend gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.