RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BEELD VAN NIEUWE ENTREE BEATRIXPARK SCHIEDAM

SCHIEDAM- De gemeente Schiedam heeft een artist’s impression gepubliceerd van de nieuwe entree van het Beatrixpark aan de Parkweg.’Door de herinrichting wordt de straat veiliger, overzichtelijker voor fietsers, voetgangers en automobilisten’, belooft de gemeente.

Op 17 mei is de gemeente Schiedam gestart met de herinrichting van het laatste gedeelte van de Parkweg. De rijbanen worden anders ingericht. Fietsers en autoverkeer krijgen elk hun eigen rijbaan, net zoals dat nu al het geval is tussen de Burgemeester Van Haarenlaan en het Hazepad.

Inmiddels is het asfalt verwijderd. Nu krijgen de parkeerplaatsen en fiets- en voetpaden een andere indeling. Tot slot wordt het nieuwe straatwerk en asfaltverharding aangebracht. Hiermee wordt ook de wateroverlast aangepakt. Volgende maand – 16 juli – hoopt de gemeente de nieuwe entree te kunnen opleveren.

2 reacties op “BEELD VAN NIEUWE ENTREE BEATRIXPARK SCHIEDAM

  1. Dat fietspad is uit de tijd, Mo komt met Duitse bolides. Prullebakken zijn ook uit de tijd, ze pleuren alles op de grond. Ik mis nog wel gebedsmatjes en gratis wifi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.