WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

JONGEN (19) SOMMELSDIJK SLAAT KASSIÉRE MET SKATEBOARD

SOMMELSDIJK- Een 19-jarige jongeman uit Sommelsdijk is maandagmiddag door de politie aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal met geweld. De jongen is ingesloten in een cel en heeft een verklaring afgelegd bij rechercheurs. ’s Avonds is hij in vrijheid gesteld, maar hij is nog wel verdachte.

De jongen liep bij een bouwmarkt in Goes langs de kassa. Omdat de kassière dacht dat hij mogelijk spullen uit de winkel bij zich had die hij niet had afgerekend, vroeg ze hem of ze in zijn tas mocht kijken. Dat wilde de jongen niet, hij maakte aanstalten om weg te gaan. Toen de kassière hem vastpakte en zei dat ze toch in de tas wilde kijken, gaf hij haar een klap op het hoofd met zijn skateboard.

Daarna ging de jongen er vandoor. Hij werd achterhaald door medewerkers van de bouwmarkt. Die namen hem weer mee naar binnen in afwachting van de politie. Toen agenten ter plaatse kwamen bleek hij inderdaad spullen in zijn tas te hebben die niet waren afgerekend. De jongen is overgebracht naar een cel en heeft daar later een verklaring afgelegd over wat hij heeft gedaan. Van de mishandeling zijn ook camerabeelden gemaakt. Door de agenten zijn getuigen gehoord.

De kassière heeft onbekend letsel opgelopen. Zij stelde zich onder behandeling van een huisarts. De bouwmarkt deed aangifte van diefstal, de kassière deed aangifte van mishandeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *