Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘FILM IN HET PARK’ SCHIEDAM GAAT DOOR

SCHIEDAM- De Schiedamse open lucht bioscoop ‘Film in het Park’ gaat gewoon door. Er staan voorstellingen geprogrammeerd in de Plantage op 1, 2 en 3 september. De voorstelling starten elke avond om 21.00 uur. Over de plannen van de Pleinbioscoop Schiedam is nog niets bekend.

Door een aanscherping in de vergunning gaat de Pleinbioscoop in Rotterdam (van 10 tot en met 19 augustus) dit jaar niet door. De Pleinbioscoop kan pas beginnen met het vertonen van films als het donker is. De afgelopen 35 jaar was dat geen probleem en kreeg de Pleinbioscoop de mogelijkheid om tot 24.00 door te gaan. Sinds twee jaar zijn de evenementenregels aangescherpt. Binnen de vergunningsaanvraag worden alle evenementen nu als één categorie behandeld en gelden er voor de Pleinbioscoop dezelfde regels als voor bijvoorbeeld een muziekfestival. Hierdoor staat er nu de harde eis dat alle evenementen ongeacht hun profiel om 23.00 uur afgelopen moeten zijn.

Pleinbioscoop Rotterdam en Pleinbioscoop Schiedam zijn projecten van Stichting Pleinbioscoop Rotterdam. Vorig jaar stond de Pleinbioscoop Schiedam in het Beatrixpark van 12 tot en met 14 september.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *