RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

KONINGSHOEK MAASSLUIS VERKOCHT VOOR 47 MILJOEN EURO

MAASSLUIS- Winkelcentrum Koningshoek in Maassluis is voor 47 miljoen euro verkocht aan het Franse fonds Novapierre Allemagne 2. De vorige eigenaar, vastgoedfonds Wereldhaven, heeft het winkelcentrum verkocht om strategische redenen.

Wereldhave wilde de Koningshoek transformeren tot een full service center, maar komt daar op terug, omdat dit in Maassluis niet rendabel zou zijn. Met het full service center moest een antwoord worden gegeven op de toenemende online verkoop.

Onlangs is de Koningshoek, in samenwerking met zes lokale verswinkels, gestart met een online bestel en- bezorgservice. Koningshoek Connect (koningshoek.nl/connect) is een platform van het winkelcentrum inclusief een lokale bezorgservice.

Na een grote verbouwing biedt de Koningshoek een breed assortiment van winkels aan. Zo vindt u er grote retailers, maar ook de plaatselijke ondernemers. Naast de drie supermarkten is er ook een versstraat als aanvulling op uw dagelijkse boodschappen. Met meer dan vijfenzestig winkels en horeca is Koningshoek het kloppende winkelhart van Maassluis.

Bij het vernieuwde winkelcentrum kunnen bezoekers gratis parkeren.

4 reacties op “KONINGSHOEK MAASSLUIS VERKOCHT VOOR 47 MILJOEN EURO

 1. Gratis parkeren in koningshoek Maassluis.
  En een groot aanbod van diversen winkels.
  Daarom loopt het centrum van Vlaardingen en Schiedam leeg.

 2. Waarschijnlijk, moet bekennen dat ik er nog nooit ben geweest, is het daar gezelliger en een groter aanbod van verschillende winkels.
  In het centrum van Schiedam wordt het steeds voller met kappers, semi Poolse winkels, kortom veelal witwassen praktijken. De rest van de winkeliers verkopen veelal kleding of troep.
  En uiteraard staan heel veel bedrijfspanden leeg.
  Daarnaast nog het parkeerbeleid van de gemeente en aasgieren die jacht maken op parkeerders.
  In ieder geval is gratis parkeren in Maassluis meegenomen waardoor er geen aasgieren van stadswachtjes hun frustratie kunnen botvieren op burgers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *