RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MAASSLUIS BLIJFT GELOVEN IN MOBIELE CAMERA

MAASSLUIS- Op de grote parkeerplaats aan de Sportlaan in Maassluis staat een van de twee Verrijdbare Mobiele Camera Units (VMCU) van de gemeente opgesteld. De politie meldt dat men de laatste tijd diverse overlastmeldingen heeft ontvangen van situaties op de parkeerplaats.

Er zullen diverse maatregelen volgen, de eerste maatregel is het plaatsen van de VMCU. Ook zullen de bossages gesnoeid worden door de afdeling groenvoorziening van de gemeente.

Eerder dit jaar bleek de gemeente Maassluis niet in staat te achterhalen wie de mobiele camera in het Beethovenpark omver hebben getrokken en vernield tijdens de jaarwisseling. Op de beelden die opgeslagen zijn, zijn de daders niet herkenbaar te zien. Wel is aangifte gedaan van vernieling.

Tijdens de Marokkanenrellen van 2016 in Maassluis werd een camera van de gemeente ook meermaals belaagd. Ook werd toen tegen de voet van de camera geĆ¼rineerd.

1 reactie op “MAASSLUIS BLIJFT GELOVEN IN MOBIELE CAMERA

  1. Ze doen toch niets met die beelden, dat is gebleken toen de fiets van mijn vrouw onder zo’n camera vandaan werd gejat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *