WATERWEG ACTUEEL

VRACHTWAGENCHAUFFEURS BEBOET SCHIEDAM

VRACHTWAGENCHAUFFEURS BEBOET SCHIEDAM

SCHIEDAM- Handhavers van de  Lichtblauwe Brigade hebben vannacht gecontroleerd op vrachtwagen parkeren. Hierbij zijn twee verbalen en een waarschuwing uitgedeeld.

Geregeld overnachten Oost-Europese vrachtwagenchauffeurs illegale in hun truck langs de kant van de weg.

Het Havenbedrijf Rotterdam biedt betaalde, bewaakte parkeerplekken aan voor 10 euro per nacht voor vrachtwagenchauffeurs. Deze alternatieve truckparkings worden door de Oost-Europeanen gemeden vanwege de kosten. Wie buiten de legale parkeerplaatsen in de cabine van een truck overnacht riskeert een boete van tenminste 90 euro.

Webradio Torpedo

augustus 11th, 2017

2 Comments

2 Comments

 1. Willem says:

  Eikels die lichtblauwe brigade. In het centrum zijn de parkeervakken op minstens 6 verschillende manieren ‘aangegeven’, maar lekker 99 euro aftikken als er geen tegeltje blijkt te liggen. Smerige oplichters praktijken, Puur nsb – gedrag !!!!

 2. Aart van der Geer says:

  De blauwe brigade moet eens gaan beginnen om hun werk wat serieuser aan te pakken. Regel is regel. Wet is wet. Gewoon bekeuren daar waar overtredingen worden gemaakt. Fout parkeren, vuilnis naast naast de afval stortkokers. Kartonnen dozen
  toiletpapier, bloemenvaas die niet in de glas past enz. Al dat gedogenbeleid leidt tot steeds meer gemakzucht van bewoners, vooral
  bewoners uit het Oostblok. Fietsen, bromfietsen die al jaren met lege banden staan wordt niets aan gedaan. Sticker erop en korte metten maken. Ik loop regelmatig over de B.K. Laan en daar staan veel 2 wielersport al zeer geruime tijd op “platte” banden.
  Aanhangers die al jaren ongebruikt staan te verrotten, en parkeerplaatsen in beslag nemen,(buitensluis).
  Dus………er is zat te doen om de wet te handhaven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *