WATERWEG ACTUEEL

SUCCESVOLLE DEMO KNRM HOEK VAN HOLLAND

SUCCESVOLLE DEMO KNRM HOEK VAN HOLLAND

Vanuit 45 reddingstations, met 1.400 vrijwilligers en 75 reddingboten.
De reddingstations van de KNRM zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar onder alle (weer)omstandigheden inzetbaar.
Op alle wereldzeeën kunnen zeevarenden een beroep doen op de Radio Medische Dienst (RMD) van de KNRM.
De KNRM wordt volledig bekostigd uit vrijwillige bijdragen van donateurs en uit nalatenschappen.

HOEK VAN HOLLAND- De drie waterreddingsdiensten, KNRM van Hoek van Holland en ter Heijde, de ‘s-Gravenzandse reddingsbrigade en de Hoekse Strandwacht hebben woensdagavond demonstraties gegeven in de Hoekse Berghaven

Het doel van de avond was het laten zien wat er voor de kust en op het strand aan hulpverlening aanwezig is, Dit werd getoond door demonstraties in de Berghaven. Deze had ook als doel werven van vrijwilligers, die de diensten goed kunnen gebruiken. Dat is bij zeker één iemand gelukt, die veel belangstelling toonde voor het werk van de KNRM.

Voor het bemanningsverblijf stonden het Kusthulpverleningsvoertuig van de KNRM, natuurlijk de voer en vaartuigen van ’s Gravenzandse reddingsbrigade en Hoekse Strandwacht. Hier mocht groot en klein inzitten en opzitten, natuurlijk om een ieder enthousiast te maken. De NHV SAR helikopter maakte deel uit van de einddemonstratie. Het publiek bestond voor de helft uit vakantiegangers en de overige helft uit de Hoek of Westland. Zowel de redders als de aanwezige toeschouwers vonden dit een grandioze avond.

Webradio Torpedo

augustus 11th, 2017

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *