WATERWEG ACTUEEL

‘POLITIE VLAARDINGEN ZOCHT BIJ ONDERHUURDER SNACKBEDRIJF’

‘POLITIE VLAARDINGEN ZOCHT BIJ ONDERHUURDER SNACKBEDRIJF’

VLAARDINGEN- Er zijn beslist geen wapens, drugs of een hennepkwekerij gevonden in het bedrijfspand van de snackwagenverhuurder Friet-uurtje in Vlaardingen. Eigenaresse Louise Geerrink kan twee dagen na de politieactie alleen zeggen dat een deel van haar loods is verhuurd: “Er zijn gewoon stellingen verhuurd”. Precies in dat deel van het bedrijf in de Fultonstraat is donderdag door de politie met speurhonden gezocht naar ‘iets’.

Het politiebezoek was onderdeel van een grote Integrale actie op het hele bedrijventerrein, zegt Geerrink. “Er is in het kader van het onderzoek tegen ons ook niet gezegd wat er is gevonden of wat er aan de hand is. Ook is na afloop niets verzegeld”. Geerrink baalt: “Ik vind het vervelend dat mijn bedrijfsnaam nu gelinkt wordt aan zoiets, terwijl ik zo mijn best doe om er een succes van te maken”.

“Er was gewoon in heel de straat een algemeen onderzoek. Bij alle buren is dat ook gedaan, maar doordat ze dachten dat er iets was zijn ze bij ons in het pand wat langer geweest”, zegt Geerrink.

Met haar onderneming is Geerrink op de eerste plaats bezig met het opleuken van feesten en partijen met een snackwagen. Met haar rijdende frituur komt ze onder meer langs bij bedrijven. “Voor een vast bedrag kan iedereen een uurtje snacken”.

De politie wil in het belang van het onderzoek helemaal niets kwijt over de hele kwestie.

Webradio Torpedo

juni 17th, 2017

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *