WATERWEG ACTUEEL

POËZIE EN MUZIEK VUURTOREN HOEK VAN HOLLAND

POËZIE EN MUZIEK VUURTOREN HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- Elf dichters, een zangeres en een presentator verzamelen vanmiddag onder de vuurtoren in Hoek van Holland voor poëzie en muziek. Dat alles met het thema ‘de kunst van het wonen’, in de meest brede zin. Het kan dan gaan over het wonen in een bunker, een strandhut of een boom. Maar ook over zaken als ‘een eigen plek hebben’ of dakloos zijn, of over wonen in een gedicht.

In 2017 staan alle activiteiten van Stichting KUnSTPLAATS HvH in het teken van wonen. Het is weer een aantrekkelijke mix van kunst, cultuur en Hoeks erfgoed. De afgelopen maanden was er vooral veel aandacht voor de geschiedenis van het Hoekse wonen.

Tijdens het vorige poëziepodium (augustus 2016) brachten veel bezoekers zelf een hapje en een drankje mee. Naar verluidt werd het reuze gezellig.De organisatie wil deze succesformule op 18 juni herhalen en adviseert een kleed mee te nemen, en een picknickmand of een flesje wijn. De toegang is gratis. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar een overdekte locatie in de buurt.

18 juni 14.00 – 16.00 uur. Poëzie en muziek bij de Hoekse vuurtoren
Kustverlichtingsmuseum, Willem van Houtenstraat 102, 3151 AC Hoek van Holland
Recente informatie is te vinden op www.stichtingkunstplaats.nl

Webradio Torpedo

juni 18th, 2017

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *