WATERWEG ACTUEEL

PLATENBEURS CENTRUM SCHIEDAM

PLATENBEURS CENTRUM SCHIEDAM

SCHIEDAM- De Dynamite platenbeurs staat vandaag in Schiedam, op het Land van Belofte, midden in het centrum. Gewoon in de open lucht, dus geen entree betalen, gezellig langs de kramen lopen, op zoek naar leuke muziek.

Kom kijken en schrik hoeveel er nog bewaard is gebleven aan LP’s en CD’s van inmiddels vele jaren terug. En dan hebben we het niet over wat platen die van een stoffige zolder zijn komen vallen en na een rondreis over vele rommelmarkten nog even bij de kringloop worden afgegeven, maar over zeer leuke en zeldzame exemplaren uit de jaren zestig die de drank, drugs en rock & roll maar net hebben overleeft.

Het wordt dan ook weer volop genieten voor de echte muziekliefhebber. Gezellig snuffelen tussen duizenden oude singletjes of LP’s of gewoon naar recente muziek op CD of DVD op zoek naar die ene plaat waar men goede of leuke herinneringen aan beleeft of naar die ene CD die in de reguliere platenzaak allang niet meer te krijgen is.

Al bij al een beurs die door de echte muziekliefhebber niet gemist mag worden. De beurs is geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Webradio Torpedo

augustus 12th, 2017

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *