WATERWEG ACTUEEL

EERSTE KUNSTENAARSCAFÉ SCHIEDAM

EERSTE KUNSTENAARSCAFÉ SCHIEDAM

SCHIEDAM- De Stichting Mooi Werk komt met het eerste Kunstenaarscafé voor Schiedamse kunstenaars creatievelingen en medewerker van culturele instellingen.

Mooi Werk organiseert een inspirerende sessie waarin u, minimaal twee keer per jaar, met vakgenoten samen kan komen en in gesprek kan gaan met elkaar. Met iedere keer een andere gastspreker die zijn of haar (Schiedamse) kunst deelt. De eerste bijeenkomst is op donderdag 29 juni vanaf 16.00 uur, op de Hoogstraat 97.

Tijdens de eerste bijeenkomst zal kunstenaar, architect en designer Sander Bokkinga een lezing houden over zijn kunst. Hij vertelt onder andere over ‘Merry Christmas to all’ in het Schiedamse Schreihuisje, dat in februari in brand is gestoken. Verder vertelt hij over zijn werk waarin hij voortdurend op zoek is naar fysieke en spirituele vrijheid. In die zoektocht balanceert hij op de grens tussen werkelijkheid en verbeelding.

Aanmelden doet u door een berichtje te sturen naar [email protected] of te bellen naar het kantoor van Mooi Werk, 010-273 47 80.

Webradio Torpedo

juni 19th, 2017

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *